Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@03:54:00 GMT

ملکاوان؛ خانه اسرار و وحشت تلویزیون!

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۷۶۳۳۱

ملکاوان؛ خانه اسرار و وحشت تلویزیون!

منتقد سینما گفت: ملکاوان، حاصل تلاش هنرمندانی است که در مسیر تجربه گرایی و ارتقای توانایی های خود در حوزه سریال سازی، راه تکامل هنری را طی می کنند.

جبار آذین منتقد و کارشناس سینما و تلویزیون در خصوص سریال ملکاوان که این روز ها از رسانه ملی در حال پخش است در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: پخش سریال متفاوت و غیرتکراری "ملکاوان" از شبکه کلیشه ای آی فیلم، نشان می دهدکه صرف نظر از باند بازی و گروه گرایی و رفیق نوازی در تلویزیون، چنانچه فضا و امکانات آن، حتی در حد محدود در اختیار گروه های مستعد و تجربه گرا قرار گیرد، آن ها می توانند افزون بر یافتن میدانی برای عرض اندام، از صدا و سیمای راه گم کرده و سرمایه سالار، آبروداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ملکاوان، حاصل تلاش هنرمندانی است که در مسیر تجربه گرایی و ارتقای توانایی های خود در حوزه سریال سازی، راه تکامل هنری را طی می کنند.

این منتقد پیشکسوت اظهار داشت: ملکاوان به رغم ویژگی ها و امتیاز های داستانی و ساختاری، به دلیل خط اصلی قصه و نحوه پرداخت هنری آن، نمی توانست ازشبکه هایی مانند یک و سه پخش شود، چون بدون شک به دلیل تنوع سلیقه ها و دیدگاه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و خانوادگی مخاطبان، با واکنش هایی روبرو می شد که می توانست آن را دچار حاشیه و آسیب کرده و با اتهام هایی مانند ترویج خشونت و ایجاد رعب و وحشت، تا مرز تعطیلی ببرد. 

وی عنوان کرد: همسر"مهسا" در خارج از کشور، به ظاهر خودکشی کرده است و خانواده او، مهسا، دیگران و پلیس در پی علت مرگ "مهرداد" هستند. در گذشته مهسا و خانواده همسرش، پروژه های مهرداد و کسان دور و نزدیک آن ها در داخل و خارج کشور، رازی نهفته است که همه آن ها را با اسرارخانه و ملک ملکاوان پیوند می دهند و این طناب گره خورده برای بازگشایی و یافتن حقیقت، پای نیروهای امنیتی را به میان می کشد.

آذین اذعان داشت: به تازگی شاهد پخش سریال "ترورخاموش" که یک اثر اجتماعی، پلیسی، امنیتی بود و از بدشانسی سازندگان آن بعد از "گاندو" پخش شد، از احمد معظمی، کارگردانی که در سینما و تلویزیون، مسیر تکامل هنری را طی می کند، بودیم و "ملکاوان"،سریال جدید او ، از منظر مضمون، داستان و ساختار هنری توانسته است، مخاطبان تلویزیون را به جمع بینندگان آی فیلم اضافه کند. سریال پلیسی جنایی ملکاوان، مجموعه ای با فیلمنامه ای جمع و جور و چپنش فکر شده عناصر درام و داستان سازیه ای باورپذیر است که به همت و دانش سینمایی و سیمایی کارگردان آن و تصویرسازی های تلویزیونی، سینمایی و تجربی و نوگرایی های او و همکارانش، توانسته به سریالی مخاطب پسند تبدیل شود.

جبار آذین در پایان گفت: مجموعه پلیسی معمایی، خانوادگی و اجتماعی ملکاوان، در کل خوب نوشته و خوب هم اجرا و کارگردانی شده و بازی های دیدنی دارد.ا حمد معظمی در روایت تصویری و نمایشی صحنه های پرالتهاب خون و خشونت و مرگ، از برخی مولفه های گونه وحشت بهره برده که گرچه هنوز خامدستانه است، ولی درکل قابل پدیرش است. ملکاوان موفق شده با سرگرم سازی و همراه ساختن مخاطب با شخصیت های سریال، او را وارد پیچ و خم های ملکاوان کرده و نمایشی از مبارزات خیر و شر را به زبان ترسیم و تصویر در آی فیلم به راه اندازد. ملکاوان، حرکت معظمی، گروه نویسندگان و سازندگان آن را رو به جلو نشان می دهد و از مجموعه های مخاطب پسند تلویزیون است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۶۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس این نظرسنجی سریال زیرخاکی ۱۹/۸۶ درصد مخاطب داشته و سریال رستگاری تنها موفق به جذب ۷/۳۴ درصد از مخاطبان صدا و سیما شده است. سریال هفت سر اژدها نیز ۱۸/۱۶ درصد مخاطب داشته است! نکته مهم و قابل تامل در این نظرسنجی این است که ۵۴/۶۴ درصد مردم اصلا این ۳ سریال را ندیده اند.

به عبارت دیگر، صداوسیما علی رغم تدارک ویژه و پرهزینه شب عید و ماه مبارک، هنوز نتوانسته مخاطبان گذشته خود را پیدا کند. این ارقام نشان می دهد که صداوسیما همچنان دچار ریزش مخاطب بوده و طرح های تحول مدیران این سازمان نیز موفقیتی در پی نداشته است.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899737

دیگر خبرها

  • سریال حشاشین در تلویزیون‌های اینترنتی ایران ممنوع شد؟
  • حواشی جدید و پرحاشیه سریال پایتخت
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • پایتخت دوباره خبرساز شد؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • پایتخت دوباره خبرساز شد ؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!